kl800.com省心范文网

2013高考最后五天冲刺黄金卷:英语1

2013 高考最后五天冲刺黄金卷:英语 1
第一部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. —Don't worry. You can leave it to me. —Thanks. I'll be ________ you. A. counting in B. counting on C. counting down D. counting out 2.When Bob woke up he found himself in hospital, but he didn't know how that ________. A. came about B. came out C. came along D. came across 3. ________ we can't remove our troubles in life for ever, we can leave them behind when we are on vacation. A. When B. While C. Unless D. Until 4. —Danny,can you come and give me a hand? —Sorry, dad. I'm________. Why not ask Jane? A. occupied B. stuck C. available D. accessible 5. David can speak idiomatic American English and yet, ____ English, he doesn't know it at all. A. how to teach B. when it comes to teaching C. when he teaches D. however he teaches 6. Being determined is a kind of quality and that's ________ it takes to do anything properly. A.how B.which C.where D.what 7. —Will you attend the meeting this afternoon? —But I ________ told anything about it. A.wasn't B.am not C.haven't been D.won't be 8. He ________ when we least expected him. A. held up B. showed up C. picked out D. turned out 9. Misunderstandings ________from lack of social communication,unless________ properly, may lead to serious problems. A.arisen;handling B.arising;handled C.rising;handled D.risen;handling 10. It was dark so we decided to ________ for the night at a farmhouse. A. put away B. put down C. put up D. put on 11. A good teacher should know how to ________ a noisy class. A. deal B. handle C. solve D. present 12. Parents should be aware that communication between parents and their children is important,________their heavy work loads. A.but for B.besides C.because of D.despite 13. If you want to ________ in life, you must learn to work hard while you are still young. A. push your way B. feel your way C. make your way D. find your way 14. Scientists say it may be five or six years ________ it is possible to test this medicine on human patients. A. since B. after C. before D. when 15.—John, clean your room today. Remember our deal! —I know that, but I have other plans.
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

—________ A. That's a good idea. B. There is no excuse! C. Have a nice time. D. Mind your own business. 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选 项。 I was tired and hungry after a long day of work. When I walked into the livingroom, my 12?year?old son looked up at me and said, “I__16__you.” I did not__17__what to say, and I just stood there, looking__18__at him. My first__19__was that he__20__need help with his homework. Then I asked, “What was that all__21__?” “Nothing , ” he said, “My teacher said we should tell our parents we love them and__22__what they say.” The next day I called his teacher to__23__more about what my son said and how the other parents had reacted( 反应). “Most of the fathers had the__24__response as you did,” the teacher said, “When I first__25__that we try this, I asked the children__26__they thought their parents__27__say. Some of them thought their parents would have heart trouble.” Then the teacher__28__, “ I want my students to know that feeling love is an important part of__29__. I'm trying to tell them it's too bad that we don't express our feelings. A boy__30__tell his father or mother he loves him or her.” The teacher understands that sometimes it is__31__for some of us to say something that is good for us to say. That evening when my son__32__to me, I took him in my arms and held on for an__33__moment, saying, “Hey, I love you,__34__.” I don't know if saying that made__35__of us healthier, but it did feel pretty good.

16.A.hate 17.A.realize 18.A.away 19.A.thought 20.A.must 21.A.for 22.A.test 23.A.talk to 24.A.same 25.A.allowed 26.A.how 27.A.would 28.A.explained 29.A.study 30.A.might 31.A.easy 32.A.turned 33.A.extra 34.A.either 35.A.all

B.love B.recognize B.for B.meaning B.should B.with B.know B.chat with B.different B.agreed B.whether B.will B.prepared B.work B.can B.difficult B.shouted B.ordinary B.too B.either

C.like C.know C.down C.news C.could C.around C.understand C.find out C.usual C.planned C.when C.could C.informed C.health C.should C.crazy C.went C.interesting C.also C.none

D.enjoy D.find D.on D.reason D.would D.about D.see D.do with D.unusual D.suggested D.what D.can D.developed D.body D.need D.silly D.came D.important D.again D.neither

第二部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2.5 分,满分 50 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 A Even plants can run a fever, especially when they're under attack by insects or disease. But unlike human, plants can have their temperature taken from 3,000 feet away—straight up. A decade
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

ago, adopting the infrared(红外线)scanning technology developed for military purposes and other satellites, physicist Stephen Paley came up with a quick way to take the temperature of crops to determine which ones are under stress. The goal was to let farmers precisely target pesticide(杀虫 剂)spraying rather than rain poison on a whole field, which invariably includes plants that don't have pest problems. Even better, Paley's Remote Scanning Services Company could detect crop problems before they became visible to the eye. Mounted on a plane flown at 3,000 feet at night, an infrared scanner measured the heat emitted by crops. The data were transformed into a colourcoded map showing where plants were running “fevers”. Farmers could then spot?spray, using 50 to 70 percent less pesticide than they otherwise would. The bad news is that Paley's company closed down in 1984, after only three years. Farmers resisted the new technology and longterm backers were hard to find. But with the renewed concern about pesticides on produce, and refinements in infrared scanning, Paley hopes to get back into operation. Agriculture experts have no doubt the technology works. “This technique can be used on 75 percent of agricultural land in the United States, ” says George Oerther of Texas A & M. Ray Jackson, who recently retired from the Department of Agriculture, thinks remote infrared crop scanning could be adopted by the end of the decade. But only if Paley finds the financial backing which he failed to obtain 10 years ago. 36.Plants will send out an increased amount of heat when they are________. A.facing an infrared scanner B.sprayed with pesticides C.in poor physical condition D.exposed to excessive sun rays 37.In order to apply pesticide spraying precisely, we can use infrared scanning to________. A.estimate the damage to the crops B.draw a colourcoded map C.measure the size of the affected area D.locate the problem area 38.Farmers can save a considerable amount of pesticide by________. A.resorting to spotspraying B.transforming poisoned rain C.consulting infrared scanning experts D.detecting crop problems at an early stage 39 . The application of infrared scanning technology to agriculture met with some difficulties—________. A.its high cost B.the lack of official support C.the lack of financial support D.its failure to help increase production 40.Infrared scanning technology may be brought back into operation because of________. A.full support from agricultural experts B.growing concern about the excessive use of pesticides on crops C.the forceful promotion by the Department of Agriculture D.the desire of farmers to improve the quality of their produce B Nuclearpowered aircraft carriers are considered one of the most important marine weapons in the 20th century. So far, only two countries in the world, the USA and France, have ever produced them. But these fearful fighting machines are about to enter Asia. The US Navy said last month that one of its nine nuclearpowered aircraft carriers will be sent to Japan to replace the diesel(柴油)powered carrier Kitty Hawk in 2008. In an agreement on
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

October 30, the two countries also planned to level up their military (军事的) cooperation and the USA called for Japan to take a larger role in alliance military moves. It will be the first time that a nuclearpowered carrier is based in Japan. Bombed by US forces in World War Ⅱ at Hiroshima and Nagasaki, Japan is the only world country to have been attacked by a nuclear weapon. Therefore, the citizens are highly sensitive to where nuclearpowered weapons are based. “A radiation leak at Yokosuka would kill 100,000 people as far away as Tokyo, and could cause billions of dollars in damage,” said Masahiko Goto, leader of a protest group in Yokosuka. His group has collected more than 300,000 signatures of people across Japan opposed to the nuclear carrier. The 44year- Kitty Hawk, the US Navy's oldest active ship, has been based in Yokosuka old since 1998. It had returned to the US to be decommissioned in 2008. The new carrier, yet to be unveiled,_will travel faster, be capable of supporting longer operations and carry with it the Navy's most modern technology. Experts pointed that this change is not only to strengthen the USJapan military alliance but also to keep the military power of China and North Korea within limits. However, even Japanese experts don't believe that the two countries are threats to the region. “There is no need for Japan to have a nuclear carrier as defense,” said Tetsuo Maeda, an international relations professor at Tokyo International University. He said that the change of ship indicates an increased military capability in the region, much more than what is needed. 41.With such a formidable weapon to enter its country, Japanese citizens ________. A.are aware of its benefits to the country B.are anxious about its potential danger C.are curious about the advanced technology D.are against where the carrier will be based 42.The replacement of the aircraft carrier is intended to________. A.set up a kind of base in Japan B.strengthen the USJapan military alliance C.show Japan's greater military capability D.get rid of the dated marine weapon 43.From the story, we learn that________. A.no other countries except the USA and France possess aircraft carriers B.Japan has long planned to increase its military capability with new weapons C.Japan will be the first country in Asia to have a nuclear aircraft carrier D.Japan will be the third country to produce a nuclearpowered aircraft carrier 44.The underlined word “unveiled” in the fifth paragraph probably means________. A.perfected B.discussed about C.produced D.brought to view 45.By his remark in the last paragraph, the professor means that________. A.he is quite confident of their military defense B.he is completely opposed to a new nuclear carrier C.what is needed is far more than a nuclear carrier D.it is unnecessary to guard against the two countries C China_is_going_green. In order to reduce air pollution and oilshortages, automobile manufacturers have announced their plans to develop hybrid vehicles (混合燃料汽车) for the Chinese market. Toyota's hybrid car Prius will be ready to drive in China this week. Let's have a look at the new car. Any vehicle is a hybrid when it combines two or more sources of power. Hybrid cars run off a rechargeable battery and gasoline. Hybrid cars have special engines, which are smaller than traditional gasoline engines. They run at 99 percent of their power when the car is cruising (匀速行
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

驶). A specially designed battery motor provides extra power for running up hills or when extra acceleration is needed. Step into a Prius, and turn on the engine. The first thing you notice is how much quieter it is than a traditional car. At this point, the car's gasoline engine is dormant (休眠). The electric motor will provide power until the car reaches about 24 km/h. If you stay at a low speed, you are effectively driving an electric car, with no gasoline being used, and no waste gas gives off. The onboard(车载的) computer makes the decision about when to use a gas engine, when to go electric, and when to use a combination of the two. If you go over 24 km/h, when you step on the gas pedal (油门), you are actually telling the computer how fast you want to go. The electronic motor recharges automatically using a set of batteries. When driving at high speed, the gasoline engine not only powers the car, but also charges the batteries. Any time you use the brake, the electric motor in the wheels will work like a generator and produce electricity to recharge the batteries. As a consequence, the car's batteries will last for around 200,000 miles. 46.The author writes this passage mainly to________. A.teach people how to drive a hybrid car B.introduce a new kind of “green” car C.show how to save their gasoline when driving a car D.announce plans to develop hybrid vehicles for China 47.The first sentence probably refers to ________. A.there will be more and more green land in China B.China is still young and lacking experience C.China's new cars are combinations of different green models D.China has started producing environmentally friendly cars 48.Which of the followings is NOT true? A.The hybrid cars reduce air pollution and oilshortages. B.The car's gasoline engine doesn't work until it reaches about 24 km/h. C.This kind of car is completely controlled by an onboard computer. D.A specially designed battery motor provides extra power when needed. 49.What is the most important feature of hybrid cars? A.They are powered by both a rechargeable battery and gasoline. B.They are much quieter than traditional cars. C.They only use 99 percent of their power to run up hills. D.They have smaller engines than traditional gasoline ones. 50.What can we conclude from the story? A.The batteries can be recharged at any time you want. B.Using the brake suggests that the gasoline engine should work. C.The batteries will last for 200, 000 miles without being recharged. D.The gasoline engine charges the batteries as well as powers the car. D As civilization proceeds in the direction of technology, it passes the point of supplying all the basic essentials of life—food, shelter, clothes and warmth. Then we are faced with a choice between using technology to provide and fulfill needs which have now been regarded as unnecessary or, on the other hand, using technology to reduce the number of hours of work which a man must do in order to earn a given standard of living. In other words, we either raise our standard of living above that necessary for comfort and happiness or we leave it at this level and work shorter hours. I shall take it for granted that mankind has, by that time, chosen the latter alternative. Men will be working shorter and shorter hours in their paid employment. It follows that the housewife will also expect to be able to have more leisure in her life without lowering her standard of living. It also follows that human domestic servants will have completely ceased to exist. Yet the great majority of the housewives will wish to be relieved completely from the routine operations of the home such as scrubbing the floors or the bath of the cooker, or washing the clothes or washing up, or dusting or sweeping, or making beds.
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

By far the most logical step to relieve the housewife of routine is to provide a robot which can be trained to the requirements of a particular home and can be programmed to carry out half a dozen or more standard operations, when switched by the housewife. 51.As civilization develops in the direction of technology,________. A.the basic essentials of life must be supplied B.it is important to supply the basic essentials of life C.it is no longer so important as it was in the past to supply all the basic essentials of life D.it is not necessary to supply the basic essentials of life 52.According to the author, we are faced with________. A.the choice of providing and fulfilling our needs B.the choice of using technology C.the choice of earning a standard of living D.a choice between using technology to provide and fulfill needs to reduce the number of working hours 53.What alternative will mankind have chosen in future? A.To leave our standard of living at this level and work shorter hours. B.To raise our standard of living. C.To fulfill needs which have been regarded as unnecessary. D.To lower our standard of living and work shorter hours. 54.Now most housewives wish to________. A.stop doing their housework B.do more housework to improve their life C.get rid of the heavy burden of their housework D.do only simple and light housework 55.It can be inferred that robots will be invented ____________________________________. A.to take the place of housewives B.to help manage a family C.to do the routine of housework instead of human D.to provide the daily necessities for man 第三部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节:阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分;满分 10 分) 阅读短文,并按照题目要求用英语回答问题。 I was a very determined 16?year?old. One day I woke up and realized I wasn’t famous. I decided to do something about it. I would get my name published in the Guinness Book of World Records. Having made this decision, I needed to think of something I could do well. First, I thought I could tie my arm around my back and become “the person who swam the furthest with only one arm”. But as soon as I got in the water I sank. I knew I liked cookies, so I stuffed (塞进) 16 in my mouth and tried to be “the person who put the most cookies in his mouth”. But when cookie 17 went in, I got sick. I realized that I wasn’t really good at anything. Then it hit me! I ran to the bathroom and filled up the tub with water. I had decided to be “the person who took the world’s longest bath”. It was perfect because all I had to do was sit there. I entered the tub at 5 o’clock on a Friday evening. The first three hours went great. I drank soda and ate potato chips. Being in the water so long wrinkled my hands and feet and made me look like I was 80. But I was determined. At 8:45 my brother shouted through the bathroom door that the record for the longest bath was more than a month and that there was also a record for most rattlesnakes with a human in a bathtub. Feeling rejected,_I got out. Maybe I’ll never be in the Guinness book of World Records. But
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

that’s OK. I am still special. Besides, I have more important things to do than sit in a bathtub for a month! 56.What is the main idea of the passage? (No more than 5 words) ________________________________________________________________________ 57.Why did the author want to get his name published in the Guinness Book of World Records? (No more than 8 words) ________________________________________________________________________ 58.How many attempts did he make to get himself listed in the Guinness Book of World Records? (1 word) ________________________________________________________________________ 59.What made him realize that he could not possibly break the existing records?(No more than 5 words) ________________________________________________________________________ 60.What does the underlined word “rejected” in the last paragraph mean?(1 word) ________________________________________________________________________ 第二节:书面表达(满分 25 分) 假如你是李华。你的美国笔友 Mike 即将随其父母来中国,并在中国度过中秋节。他来信 向你询问有关中秋节的习俗,请你根据以下要点写信告诉他。 要点如下: 1.历史悠久。 2.中国人独有的传统节日。 3.家庭团圆。 4.共进晚餐。 5.吃月饼。 6.赏月。 要求:1.词数不少于 100。 2.可适当添加细节。 3.开头已给出,不计入总词数。 Dear Mike, I'm glad to know that you are coming to China with your parents and spend the MidAutumn Day here. ________________________________________________________________________

高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

第一部分 第一节 1. 本题考查动词词组辨析。 B count on 依靠, 指望; count in 把??计算在内; count down 倒计时;count out 不包括,不算。句意为:“不要着急,你可以交给我来处理。”“谢谢。 一切就仰赖你了。” 2.A 考查动词短语辨析。came about 发生;came out 出现,出版,开花;came along 过 来;came across 偶然遇到。句意为:??他不知道这一切是如何发生的。 3.B 本题考查连词辨析。句意:尽管我们不能把生活中的麻烦永远消除,但是在休假 的时候,我们可以把它们抛到脑后。表示“尽管”用连词 while。 when 当??的时候;unless 除非;until 直到??才。故选择 B 项。 4.A occupied 是指被占据的,被使用的,忙碌的; stuck 被卡住,被困住;available 可用的,可得到的,有空的;accessible 可接近的,可进入的,可使用的。 5.B when it comes to doing sth.是惯用法,意思是“当提到/涉及??的时候”,符合题 意,而其他选项在逻辑上与上下文不符。 6.D 本题考查名词性从句。what 引导表语从句并在从句中作宾语,表示“做好任何事 情所需要的”。 7. 本题考查时态和语态。 C 根据答句句意“但是到目前为止没有任何人告诉我这件事” 可知选 C。 8.B 本题考查动词词组辨析。show up 出席,出现,到场;hold up 阻碍,使耽搁;pick out 认出;turn out 结果,后来证明。句意为:我们根本没有料到, 他竟然来了。 9.B 本题考查非谓语动词。句意为:由于缺乏社会交际而引起的误解可能导致严重的 问题,除非(误解)被恰当地处理。根据句意可判断,第一空应该用现在分词作定语,第二空用 过去分词表示被动。 10.C 本题考查动词词组辨析。put up 盖起,张贴,为某人提供食宿,在某处住宿;put away 收起来,储存;put down 放下,(使)降落,镇压;put on 穿上。 11.B 本题考查动词辨析。 handle 对付、 管理或控制; with 可以表示“处理, deal 对付”, 但是 deal 无此意;solve 解决;present 赠送,引荐,呈现,提交。 12.D 本题考查介词及介词短语。but for 要不是因为;besides 除了??之外,此外; because of 因为;despite 尽管,虽然。句意为:父母应该意识到他们和孩子之间的交流很重要, 尽管他们的工作繁忙。根据句意应该选 D 项。 13. C 本题考查动词词组辨析。 make one’s way (to/towards sth.)走; 行走; 前进。 make one’s way in life 指在生活中有所成就。push one’s way 在人群中挤过去;feel one’s way 摸索 着走;find one’s way 找到路,到达。本句意为:你要想在生活中成功,就得学会趁着年轻多 多努力。 14.C 考查 It will be long/years etc. before(要过??才会)句型。句意为:科学家们说可 能要过五六年才可能在病人身上测试这种药。 15.B 根据语境可知说话者不希望对方找借口推托。 第二节 本文主要讲述了孩子的老师让孩子表达对父母的爱,作者了解了老师的意图后,也对儿 子表达了对他的爱,这样做让作者感觉很好。 16.B 此处考查原词复现,由第二段的“? tell our parents we love them ?”可知孩子应 该是说“我爱你!” 17. 由后文作者与儿子的对话及第三段作者致电给老师“?about what my son said and C how the other parents had reacted?”可知作者一时不知道(know)说什么好。 18. 由常识可知, C 孩子比大人矮且与前面的 look up 相对, 因此作者应该是俯视着(look down)儿子。 19.A “我”的第一个想法(thought)是??
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

20.A 此处应该表肯定的推测,故选 A 项。 21.D 衔接前文,此处作者应该是问儿子都是一些关于(about)什么的作业。 22.D 此处是指看(see)父母的反应。 23.C 作者打电话给老师是为了弄清楚(find out)儿子所说的话及其他父母的反应。 24.A the same ? as?为固定搭配。句意:大部分父亲作出了和你一样的反应。 25.D we try this 用了虚拟语气,只有 D 项有此用法。 26.D 此处宾语从句中少宾语,故选 D 项。 27.A 由 thought 可知后需接过去式,再由句意可知此处应该是表示“父母会(would)说 什么”,构成过去将来时,而不是指能力,故不选 C 项。 28.A 老师应该是对此事作出解释,故选 A 项。 29.C 由最后一段最后一句中的“?of us healthier?”可知此处应该是说是“健康的重 要组成部分”。 30.C 一个男孩应该(should)告诉父母他爱他们。 31.B 由语境可知,有时要说出“我爱你”是很难的(difficult)。 32.D 儿子应该是朝“我”走来(came)。 33.A 此处应该与以前相比,“我”额外(extra)多花了时间抱住他。 34.B 此处是对儿子头一天说的“I love you”作出回应,故说“我也爱你”。A 项常用在 否定句中,C 项通常放在句中。 35.B 由全文知道,此处指父亲和儿子两者都,故选 B 项。 第二部分 A 36.C 细节理解题。由第二段 “?an infrared scanner measured the heat emitted by crops.The data were transformed into a colourcoded map showing where plants were running ‘fevers’.”可知,植物在发“高烧”,也就是说,植物在“身体状况”不佳时才会散发热。 37 . D 推 理 判 断 题 。 由 第 二 段 末 尾 “?showing where plants were running ‘fevers’.Farmers could then spotspray,?”可知,用红外线扫描的目的是确定有问题的区 域,以使农民有针对性地喷洒杀虫剂。 38.A 细节理解题。由第二段最后一句“Farmers could then spotspray, using 50 to 70 percent less pesticide than they otherwise would(采取点喷,农民们可以节省平时用量的 50%至 70%的杀虫剂)”可知。 39. 细节理解题。 C 由第三段的第一句“The bad news is that Paley's company closed down in 1984, after only three years.Farmers resisted the new technology and longterm backers were hard to find.”可知,红外线扫描技术应用于农业遇到了一些问题,原因有两个:一是农民对新技术 的抵制;二是难以找到长期的赞助商。还有一处明显的提示出现在文章的最后一句“But only if Paley finds the financial backing which he failed to obtain 10 years ago”,从该句提供的信息同样 可以反推出 10 年前的情形。 40.B 细节理解题。由第三段 “But with the renewed concern about pesticides on produce, and refinements in infrared scanning,Paley hopes to get back into operation.”可知 B 项正确。 B 41.B 细节理解题。由第三段“Japan is the only world country to have been attacked by a nuclear weapon. Therefore, the citizens are highly sensitive to where nuclearpowered weapons are based.”及第四段可知 B 项正确。 42.B 细节理解题。由第二段的内容可知。 43.C 推理判断题。由第一段及第三段第一句话 “It will be the first time that a nuclearpowered carrier is based in Japan.”可知。 44.D 词义猜测题。根据上下文提供的语境可推测,unveil 意为“揭开面纱,使得?? 显露出来”。 45.B 推理判断题。根据最后一段的内容可知,这位教授的意思是反对核动力航母(驻 扎日本)。
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

C 46.B 主旨大意题。通读全文可知,作者想要介绍一种新型环保的汽车。 47.D 句意理解题。通过阅读第一段可以知道,中国现在对环境问题非常重视,通过生 产环保型汽车改善环境。故选 D。 48.C 推理判断题。由第二、三、四段可得出答案。 49.A 细节理解题。通读全文,尤其是第二段的第一句“Any vehicle is a hybrid when it combines two or more sources of power.”可知。 50.D 细节理解题。从最后一段的第二句话可以知道答案。 D 51.C 细节理解题。由第一段的第一句“?it passes the point of supplying all the basic essentials?”可知选 C。 52.D 细节理解题。由文章第一段第二句可知。 53.A 推理判断题。从第一段最后一句和第二段第一句判断,人类所选择的是使我们的 生活水准停留在这种水平上并且使工时缩短。 54.C 细节理解题。由第二段第三句“这就意味着家庭主妇也将有望在生活中能有更多 的闲暇,而又不至于降低她们的生活水准”可知选 C。 55.C 推理判断题。通过最后一段及全文可推知。 第三部分 第一节 56.The attempts to set a world record. 主旨大意题。本篇文章讲述的是作者通过三次尝试,想创造吉尼斯世界纪录。尽管都没 有成功,但对作者没有很大的影响,继续做自己原来的事情。 57.Because he wanted to be famous. 细节理解题。 从文章第一段的 One day I woke up and realized I wasn’t famous. I decided to do something about it. I would get my name published in the Guinness Book of World Records 得出答 案。 58.Three. 细节理解题。从文章第二、第三和第五、六段可找到答案,共三种尝试。 59.His brother’s words. 细节理解题。从倒数第二段可得出正确答案。 60.Defeated/Beaten. 词义猜测题。此处的“rejected”是三次尝试都失败后的感受,所以该词的意思是“defeated/ beaten/”。 第二节 One possible version: Dear_Mike,_ I'm_glad_to_know_that_you_are_coming_to_China_with_your_parents_and_spend_the_MidAutumn_Day_here. The MidAutumn Day is a traditional festival with a long history which is celebrated only by Chinese people. It falls on August 15th of the Chinese lunar year, when people of a family get together and enjoy the dinner together. After that they eat mooncakes, which stands for the spirit of the festival—unity.Often, if the weather permits, they will go out of the house to enjoy the bright moonlight, talking about something pleasant. It is one of the most important festivals for Chinese people. I wish you a pleasant journey and I'm sure you will like our traditional MidAutumn Day. Yours, Li Hua

高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!


2013高考最后五天冲刺黄金卷:英语1.doc

2013高考最后五天冲刺黄金卷:英语1 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:英语 1 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小...

2013高考最后五天冲刺黄金卷:英语1(6月2日使用).doc

2013高考最后五天冲刺黄金卷:英语1(6月2日使用) - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:英语 1 第一部分:英语知识运用(共...

英语高考模拟卷-高考最后五天冲刺黄金卷英语试题及答案....doc

英语高考模拟卷-高考最后五天冲刺黄金卷英语试题及答案 1 15_高考_高中教育_教育专区。英语高考模拟卷,高三模拟考试,英语试题及答案 ...

2013高考历史最后五天冲刺黄金卷1.doc

2013高考历史最后五天冲刺黄金卷1 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:历史

2013高考化学最后五天冲刺黄金卷1.doc

2013高考化学最后五天冲刺黄金卷1 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:化学

2013高考地理最后五天冲刺黄金卷1.doc

2013高考地理最后五天冲刺黄金卷1 - 2013高考最后五天冲刺黄金卷:地理1

2013高考最后五天冲刺黄金卷化学1.doc

2013高考最后五天冲刺黄金卷化学1 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:化学

英语高考模拟卷-高考最后五天冲刺黄金卷英语试题及答案....doc

高考最后五天冲刺黄金卷:英语 4 、单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. ...

英语高考模拟卷-高考最后五天冲刺黄金卷英语试题及答案....doc

英语高考模拟卷-高考最后五天冲刺黄金卷英语试题及答案 5 19_高考_高中教育_...2013高考最后五天冲刺黄... 10页 免费 2015年福建师大附中5月1... 7页...

高考英语最后五天冲刺黄金卷4.doc

高考英语最后五天冲刺黄金卷4 - 高考最后五天冲刺黄金卷:英语 4 、单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出...

高考历史最后五天冲刺黄金卷1.doc

高考历史最后五天冲刺黄金卷1 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:历史 1 1

高考英语最后五天冲刺黄金卷3新人教版.doc

高考英语最后五天冲刺黄金卷3新人教版 - 2012 高考最后五天冲刺黄金卷:英语 3 第一部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每...

2013高考最后五天冲刺黄金卷:历史4_图文.pdf

2013高考最后五天冲刺黄金卷:历史4 - 2013高考最后五天冲刺黄金卷:历史

2013高考地理最后五天冲刺黄金卷4_图文.doc

2013高考地理最后五天冲刺黄金卷4 - 2013高考最后五天冲刺黄金卷:地理4

高考最后五天冲刺黄金卷:语文1.pdf

高考最后五天冲刺黄金卷:语文1 - 第3节 动能和势能 设计要素设 计内 容教学

高考地理最后五天冲刺黄金卷1.doc

高考地理最后五天冲刺黄金卷1 - 高考最后五天冲刺黄金卷:地理1 为了引起人们对

2013高考历史最后五天冲刺黄金卷3.doc

2013高考历史最后五天冲刺黄金卷3 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:历史

2013高考化学最后五天冲刺黄金卷5.doc

2013高考化学最后五天冲刺黄金卷5 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:化学

2013高考化学最后五天冲刺黄金卷4.doc

2013高考化学最后五天冲刺黄金卷4 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:化学

2013高考最后五天冲刺黄金卷:化学5.doc

2013高考最后五天冲刺黄金卷:化学5 - 2013 高考最后五天冲刺黄金卷:化学 5 1、有时候,将氧化还原方程式拆开写成两个“半反应” 。下面是一个“半反应”式: (...