kl800.com省心范文网

2011年12月考试大学英语(2)第三次作业


月考试大学英语( 2011 年 12 月考试大学英语(2)第三次作业 单项选择题( 小题, 一、单项选择题(本大题共 20 分,共 20 小题,每小题 1 分) 1. You might have orange juice ( ) pure water. A. ThanB. as toC. instead ofD. by 2. I have no doubt ( ) he will overcome all the difficulties. A. whetherB. ifC. thatD. as to 3. Any electrical tools sold in our shop will be ( ) for one year. A. guaranteedB. Protected C. ensuredD. assured 4. We can only do the job for you ___ the work is paid for in advance A. on condition that B. now that C. just as D. in that 5. ____ lungs are to the body, ____ parks are to the city. A. As...as B. Like.... as C. what.... that D. Just as....that 6. ( ) in England for one year, I’ve got accustomed to English food now. A. LivedB. Living C. Having livedD. Having been lived 7. ( ) than he was asked to start on another journey. A. No sooner he had arrived home B. No sooner had he arrived home C. No sooner did he arrive home D. No sooner he arrived home E. No sooner he arrived home 8. Last week John ( ) his right arm. A. fell and broke B. feel and broken C. fallen and broken D. has fallen and broken 9. I’m awfully sorry for I am not ( ) help you on this matter. A. in a position to B. in the position to C. in position to D. in positions to 10. He was caught by the policeman ( ) a gun at his manager. A. to pointB. pointed C. pointingD. point 11. The song sung at the party reminded him ( ) his first lesson during his school-days. A. ofB. onC. toD. off 12. How did you ( ) the name Amazon? I mean it has that big, rough sound to it. A. come up withB. put up with C. catch up withD. keep up with

13. Evidently, the untethered electronic voice ( ) human contact. A. prefer toB. is preferred to C. is preferable toD. preferable to 14. The online world is increasingly ( ) the “real” world. A. emerging with B. emerging to C. merging with D. merging to 15. The office he worked for was shut down, ( ) he returned to his hometown. A. HoweverB. otherwise C. whereuponD. whereas 16. You will be a man if you can _____ the responsibilities for your work and families. A. resumeB. assume C. presume D. consume 17. The only access to the town is across the bridge.( ) A. 通道 B. 存取 C. 接通(电脑等)D. 接近 18. The subject ( ) I am most interested is English. A. in thatB. in what C. in whichD. in where 19. The essay requires perfecting. I’ll ( ) in half an hour. A. hand it overB. hand over it C. hand overD. have handed it over 20. ( ) I had time, I would have gone over to see her. A. DidB. WereC. HadD. If 阅读理解单项选择题( 小题, 二、阅读理解单项选择题(本大题共 20 分,共 2 小题,每小题 10 分) 1. THE BEST ADVICE I EVER HAD (A) When I was about 15, I had an enemy, a girl who liked to point out my short comings (缺点). Week by week her list grew. I was skinny (极瘦 的), I talked too loud, I was too proud (骄傲的), and so on. I put up with (忍受) her as long as I could. At last, I ran to my father in tears and anger. He listened to my outburst (爆发) quietly. Then he asked, “Are the things she says true or not?” True? I wanted to know how to strike back. What did truth have to do with it? “Mary, didn’t you ever wonder what you’re really like? Well, you now have that girl’s opinion. Go and make a list of everything she said and mark the points that are true. You needn’t pay attention to the other things she said.” I did as he told me and discovered to my surprise that about half the things were true. Some of them I couldn’t change (like being skinny),

but a good number I could and suddenly wanted to change. For the first time in my life I began to get quite a clear picture of myself. I brought the list back to Daddy, but he wouldn’t take it. “That’s just for you,” he said. “You know better than anybody else the truth about yourself, once you hear it. But you’ve got to learn to listen, not close your ears in anger or hurt. When someone says something about you, you’ll know if it’s true or not. If it is, you’ll find it will echo (共鸣) inside you.” “I still don’t think it very nice of her to talk about me in front of everybody,” I said. “Mary, there is one way you could stop others talking about you ever again, and criticizing (批评) you just say nothing and do nothing. But then, if you do that, you’d find you were nothing. You wouldn’t like that now, would you?”“No,” I admitted (承认) (To be continued)(1). One day the writer ran to her father in tears and anger because( ) A. she found that she talked too loud B. she found that she was too proud C. her classmates were not friendly to her D. a girl pointed out many of her shortcomings (2). The writer found that ( ). A. about half the things her “enemy” said were not true B. most of the things her “enemy” said were true C. few of the things her “enemy” said were true D. none of the things her “enemy” said were true (3). The writer’s father thinks( ) A. if one says nothing and does nothing, people will praise him B. one should not do anything because others will talk about him C. it is not good to talk about others D. everyone is talked about by others (4). The writer's mother was afraid her daughter would ( ). A. go picnicking B. catch cold C. go swimming D. stay home (5). When the writer saw others in the water, she ( ). A. jumped in to join them B. stayed on the shore C. went out in a rowboat D. helped to take care of the clothes (6). The writer had to lie in hospital ( ). A. when the play was put on

B. after the play was put on C. because she caught a cold D. because she broke her leg (7). The writer’s father advised her ( ). A. not to listen to others’ opinion B. to believe everything others say C. to listen out for what is true D. to shut her ears to other people (8). Which of the following is NOT true? A. It was wrong of her mother to let her join her friends in the picnic. B. The writer didn't take part in the play. C. Her father's advice helped her a lot in her life.D.
Her father was strict with her.

(9). The writer’s father asked her( ). A. to pay attention to all that her "enemy" said about her B. not to pay attention to what her "enemy" said about her C. to pay attention only to the points that were true about her D. to pay attention only to the points that were not true about her 2. One afternoon in April a year ago, I first saw the strange and appealing doll in the window of a toyshop. The shop was just around the corner from my office. I still remember how it was that day: the first sign of spring mixing with the soft coal smoke from the factories and the street smells of the poor neighborhood.As I turned the corner on my way to office, I once more looked at the poor collection of toys in the dusty window. And then I remembered the coming birthday of my small niece in Cleveland. For years I was in the habit of sending gifts to her. Therefore I stopped and examined the window to see if there might be anything appropriate. I looked at the collection of unappealing objects–a red toy fire engine, some lead soldiers, cheap baseballs, bottles of ink, pens, yellowed stationery (文具), and garish (俗气的) advertisements for soft-drink. And when I was about to leave because of disappointment, my eyes eventually came to the doll in one corner, a doll with the strangest, most charming expression on her face. I could not wholly make her out, due to the shadows, but I knew that a great impression had been made upon me.(1). What made an impression on the author? A. The doll’s unusual face. B. The collection of toys. C. A stranger he met at the store. D. The expressions of the doll to his niece. (2). Why does the author mention his niece?

A. She likes dolls. B. The doll looks like her. C. She lives near Cleveland. D. She was looking for a gift for her. (3). The story takes place in the ( ) A. early summer B. midsummer C. early spring D. late spring (4). When was the story written? A. One year after the incident B. Right after the incident. C. In the author’s old age. D. On the author’s birthday. (5). Most of the things in the store window were ( ) A. expensive B. appealing C. neatly arranged D. unattractive 小题, 三、问答题(本大题共 40 分,共 2 小题,每小题 20 分) 问答题( 1. Directions: For this part you are allowed 30 minutes to write a letter. Suppose you are Li Gang and write a letter to Xiao Wang, a schoolmate of yours who is going to visit you during the National Day holiday. You should write at least 100 words according to the suggestions given below in Chinese. 表示欢迎 提出度假安排的建议 提醒应注意的事项 2. Translate the following letter into English. 发信人: 肖红 时 间: 1998 年 5 月 9 日 收信人: 梅勒先生 内 容: 非常遗憾地得知你一周前在下班 回家的途中出了车祸.请你放心,现在公司里没有要紧的事情需你回来处理.在你 恢复期间,如有什么事情需要帮助,请告诉我们.向你致以最良好的祝愿. ( 注意: 必须包括收信人的称谓,写信日期,发信人的签名等基本格式.) 小题, 四、写作题(本大题共 20 分,共 1 小题,每小题 20 分) 写作题( Instructions:建议你在 30 分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一 篇不少于 80 词的短文。 My Favorite Season 内容需包括以下方面: 1.说明自己最喜欢的季节; 2.陈述喜欢这一季节的原因,可以描写这一季节的景色,或是记述在这一季节 最让人难忘的经历。

答案: 答案:一、单项选择题(20 分,共 20 题,每小题 1 分) 单项选择题( 1. C 2. C 3. A 4. A 5. C 6. C 7. B 8. A 9. A 10. C 11. A 12. A 13. A 14. C 15. C 16. B 17. A 18. C 19. A 20. C 二、阅读理解单项选择题(20 分,共 2 题,每小题 10 分) 阅读理解单项选择题( 1. (1). D (2). A (3). D (4). A (5). C (6). A (7). C (8). A (9). C 2. (1). A (2). D (3). C (4). A (5). D 三、问答题(40 分,共 2 题,每小题 20 分) 问答题( 1. 参考答案: 参考答案: Dear Wang:I am glad to know that you are going to visit me dring this National Day HolidaysTo make your visit perfect, I make a plan for you Here it is:In the first day, I will company you to go to DaZu to vist the famous stone scupture There are manybeatiful buddist sculptures, I believe you’ll enjoy them In the second day, I will show you around the Chongqing city We are going to eat some delicious food Of course, I will take you to taste the hot pot for which this city is famous for At night I will take you to enjoy the night view of this city which can even parallels the night view of Hongkong Are you satisfied with this plan? If you have any other plans, tell me so we can make adjustment immediatelySincerely yours 解题方案: 解题方案: Open 评分标准: 评分标准: 30 分 2. 参考答案: 参考答案: May 9,1998 Dear Mailer, We were very sorry to hear of your unfortunate accident on your way home from your work a week ago. Please be assured that there is nothing pressing in the company now. If we can be of any assistance to you during your recovery, don't hesitate to tell us. Our best wishes are with you. Yours sincerely Xiao Hong 解题方案: 解题方案: 评分标准: 评分标准: 四、写作题(20 分,共 1 题,每小题 20 分) 写作题( 0. 参考答案: 参考答案: Among the four seasons in a year, I like winter most. Winter is the last season of the year, and it is usually the season to sit down to look back what we have done in the year and make a wish to the next year.

Some may complain that it is too cold in winter. However, we also know that it is this coldness that freeze the pests in the farmland and make a harvest next year possible. Thinking of this, I believe the coldness in winter is bearable. I also like the sight view of winter especially after a heavy snow. The world becomes so white, so soft that I feel satisfied and inner peace in this season. 解题方案: 解题方案: 评分标准: 评分标准: 格式 5 分, 内容 15 分,分为 5 档,分、5 分、8 分、11 分及 14 分;2 分 ……条理不清,思路紊乱,语言支离破碎或在部分句子均有错误,且多数 为严重错误。5 分……基本切题。表达思想不清楚,连贯性差。有较多的严重 语言错误。8 分……基本切题。有些地方表达思想不够清楚,文字勉强连贯; 语言错误相当多,其中有一些是严重错误。11 分……切题。表达思想清楚,文 字连贯,但有少量语言错误。14 分……切题。表达思想清楚,文字通顺,连贯 性好。


赞助商链接

2011年12月考试大学英语(3)第二次作业及答案

2011年12月考试大学英语(3)第二次作业及答案_理学_高等教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 2011年12月考试大学英语(3)第二次作业及答案_理学_...

2011年12月考试大学英语(2)第一次作业.doc

月考试大学英语( 2011 年 12 月考试大学英语(2)第次作业 小题, 一、单项选择题(本大题共 60 分,共 60 小题,每小题 1 分) 单项选择题( 1. The ...

2011年12月考试大学英语(3)第二次作业.doc

2011年12月考试大学英语(3)第二次作业.doc_党团建设_党团工作_实用文档。zuoye 月考试大学英语( 2011 年 12 月考试大学英语(3)第二次作业 小题, 一、单项...

2011年12月考试大学英语(3)第一次作业

2011年12月考试大学英语(3)第次作业_英语学习_外语学习_教育专区。2011 年 ...I of you. D、 It’s kind 二、阅读理解单项选择题 (共 4 题、总分 40...

16年12月考试《大学英语2(专科)》期末大作业经验记录

16年12月考试大学英语2(专科)》期末大作业经验记录 - 16 年 12 月考试大学英语 2(专科)》期末大作业 B. F 满分:22. Passage Two There...

2011年12月考试大学英语(4)第二次作业

月考试大学英语( 2011 年 12 月考试大学英语(4)第二次作业 小题, 一、单项选择题(本大题共 60 分,共 60 小题,每小题 1 分) 单项选择题( 1. I owe...

2014年9月份考试大学英语(2)第三次作业

2014年9月份考试大学英语(2)第三次作业_英语学习_外语学习_教育专区。2014 年 9 月份考试大学英语(2)第三次作业 一、填空题(本大题共 60 分,共 12 小题,...

大学英语(2)2011春第一套作业答案

大学英语(2)2011春第一套作业答案_英语考试_外语学习_教育专区。题号:1 题型...大学英语二 本题得分:5.63 题号:12 题型:单选题(请在以下几个选项中选择...

2013年9月份考试大学英语(2)第三次作业.doc

2013年9月份考试大学英语(2)第三次作业.doc - 2013 年 9 月份考试大学英语(2)第三次作业 一、填空题(本大题共 10 分,共 10 小题,每小题 1 分) 1....

大学英语(一)18春第三次作业

大学英语(一)18春第三次作业 - 大学英语(一) 题目 1 正确 获得 1.0 分中的 1.0 分 标记题目 题干 is considered to be ___ the other...