kl800.com省心范文网

中考英语完形填空选练7人教新目标版63

2019 中考英语完形填空选练(7)及答案 Passage A (2019 选练)通读短文,掌握大意,从所给的选项中选出一个最佳选项。 Malls are popular for Americans to go to. Some people spend 1 much time at malls that they are called “mall rats”. Mall rats shop until they visit hundreds of stores. People like malls for many 2 . They feel safe because malls have police stations. Parking is usually 3 , and the temperature inside is always fine. The newest malls have beautiful rest areas with waterfalls and large green trees. The 4 mall in the United States is the mall of America in Minnesota. It covers 4.2 million square feet. It has 350 stores, eight night clubs, and a large park! There are parking spaces for 12,750 5 . About 750,000 people shop there every week. The first mall in the United States was built in 1965 in Edina, Minnesota. People love doing all their shopping in 6 place(s). More malls are built around the country. Now malls are like town centers where people come to 7 many things, they shop, of course, they also eat in food courts that have food from all over the world. They see movies at theaters. Some people even get their daily 8 by doing the new sport of “ mall walking.” 9 go to malls to meet friends. In some malls, people can see a doctor or a dentist and even go to the church. In other words, people can do just about 10 in malls. Now people can actually live in their favorite shopping center. 1. A. too B. very C. quite D. so 2. A. B. C. D. reasons places products kinds 3. A. B. C. D. expensive difficult free quick 4. A. B. C. D. newest largest tallest biggest 5. bikes A. C. D. B. cars ships buses 6. A. one B. two C. three D. four 7. A. see B. watch C. do D. buy 8. A. C. D. B. study activity project exercise 9. A. The B. The C. other others Others D. nothing 10. A. B. C. D. something everything anything nothing 【答案】 (1)D;(2)A;(3)C;(4)B;(5)B; (6)A;(7)C;(8)D;(9)C;(10)B; 【考点】人生百味类,政治经济文化类,社会现象类 【解析】【分析】这篇短文主要讲述了美国的商业街。文章介绍了人们喜欢逛 商业街的原因、美国最大的商业街、第一个商业街的出现以及如今商业街提供的 全方位的服务。 (1)考查副词及语境的理解。根据语境,一些人花很多时间在商业街以致他 们被称为“逛街狂”。“so---that---”是固定搭配,引导结果状语从句。故选 D。 (2)考查名词及语境的理解。reasons:原因, places :地点、场所, products :产品, kinds:种类。联系下文,我们觉得安全、可免费停车、室 内温度宜人,这些都是人们喜欢逛商业街的原因。故选 A。 (3)考查形容词及语境的理解。expensive:昂贵的,difficult :困难的, free: 免费的, quick:迅速的。联系上文,人们喜欢逛商业街是因为那里安全,可免费 停车等。故选 C。 (4)考查形容词及语境的理解。newest:最新的, largest:最大的,指面 积等, tallest :最高的, biggest:最大的,指形状。根据下文对商业街的占地、 商铺、停车场、可容纳人数的介绍可知,这是介绍美国最大的商业街。故应选

中考英语完形填空选练7人教新目标版63.doc

中考英语完形填空选练7人教新目标版63 - 2019 中考英语完形填空选练(7)

2020年中考英语专项复习完形填空选练题7人教新目标版.doc

2020年中考英语专项复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2020 年中考英语:完形填空选练题(7)【实战训练】 A In some provinces of Canada...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版(....doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版(含答案)_中考_初中教育_教育专区。中考复习 2019 年中考英语:完形填空选练题(7)【实战训练】 A In some ...

2019中考英语二轮复习完形填空选练(7)人教新目标版.doc

2019中考英语二轮复习完形填空选练(7)人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。。。 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯 2019 中考英语完形填空...

2019中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版.doc

2019中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2019 中考英语完形填空选练(7)及答案 Passage A (2019 选练)通读短文,掌握大意,从所...

2020中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版.doc

2020中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2019 中考英语完形填空选练(7)及答案 Passage A (2019 选练)通读短文,掌握大意,从所...

2020年中考英语二轮复习完形填空选练题(7)人教新目标版.doc

2020年中考英语二轮复习完形填空选练题(7)人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2019 年中考英语:完形填空选练题(7)【实战训练】 A In some provinces of ...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版.doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区 人阅读|次下载 2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版20....doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版201903112135英语备课大师【全免费】_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2019 年中考英语:完形填空选练题(7)【...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版2.doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版2_中考_初中教育_教育专区。2019 年中考英语:完形填空选练题(7)【实战训练】 A In some provinces of ...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题(7)人教新目标版.doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题(7)人教新目标版 - 内部文件,版权追溯 2019 年中考英语:完形填空选练题(7) 【实战训练】 A In some provinces of Ca...

2019中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版.doc

2019中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版 - 中考英语完形填空选练()

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版.doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2019 年中考英语:完形填空选练题(7)【实战训练】 A In some provinces of Canada...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版.doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2019 2019 年中考英语:完形填空选练题(7) 【实战训练】 A In some provinces of...

...年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版5.doc

《精品》2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版5 - 2019 年中考英语:完形填空选练题(7) 【实战训练】 A In some provinces of Canada, pe...

2020年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版.doc

2020年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版 - 清醒的人看得太真切,

2019中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版.doc

2019中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版_中考_初中教育_教育专区。2019 中考英语完形填空选练(7)及答案 Passage A (2019 选练)通读短文,掌握大意,从所...

2019年中考英语二轮复习完形填空选练题7人教新目标版.doc

2019年中考英语二轮复习完形填空选练7人教新目标版 - 年中考英语:完形填空选练题() 【实战训练】 , . (机会) . , (参加) , , . (社区) . , . ...

2019中考英语二轮复习完形填空精练7人教新目标版2.doc

2019中考英语二轮复习完形填空精练7人教新目标版2 - 2019 中考英语完形填空精练(7)及答案 A (2018 中考选练) Ayers Rock is right in the cente...

2020中考英语二轮复习完形填空选练2人教新目标版.doc

2020中考英语二轮复习完形填空选练2人教新目标版 - 2019 中考英语完形填空选练(2)及答案 Passage A Bike?sharing is a new choice for sh...