kl800.com省心范文网

2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含答案)

2014 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷)
第Ⅰ卷(选择题 共 115 分) 第一部分听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答 题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项巾选出最佳选项,并 标在试卷 的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读 一遍。 例:How much is the shirt? A.£19. 15. B.£9.18. C.£9.15. 答案是 C。 1. What does the woman want to do? A. Find a place. B. Buy a map. C. Get an address. 2. What will the man do for the woman? A. Repair her car. B. Give her a ride. C. Pick up her aunt. 3. Who might Mr. Peterson be? A.A new professor. B.A department head. C.A company director. 4. What does the man think of the book? A. Quite difficult. B. Very interesting. C. Too simple. 5. What are the speakers talking about? A. Weather. B. Clothes. C. News. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题巾所给的 A.B.C 三个选项巾选 m 最 佳选 项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独向前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题 给 t 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. Why is Harry unwilling to join the woman? A. He has a pain in his knee. B. He wants to watch TV. C. He is too lazy. 7. What will the woman probably do next? A. Stay at home. B. Take Harry to hospital. C. Do some exercise. 听第 7 段材料,回答第 8、9 题。 8. When will the man be home from work7 A. At 5:45. B. At 6:15. C. At 6:50. 9. Where will the speakers go? A. The Green House Cinema. B. The New State Cinema. C. The UME Cinema. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. How will the speakers go to New York? A. By air. B. By taxi. C. By bus. 11. Why are the speakers making the trip? A. For business. B. For shopping. C. For holiday. 12. What is the probable relationship between the speakers? A. Driver and passenger. B. Husband and wife. C. Fellow workers. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13. Where does this conversation probably take place? A. In a restaurant. B .In an office. C. In a classroom.

14. What does John do now? A. He's a trainer. B. He's a tour guide. C. He's a college student. 15. How much can a new person earn for the first year? A. $10,500. B. $12,000. C. $15,000. 16. How many people will the woman hire? A. Four. B. Three. C. Two. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17. How long has the speaker lived in a big city? A. One year. B. Ten years. C. Eighteen years. 18. What is the speaker's opinion on public transport? A. It's comfortable. B. It's time-saving. C. It's cheap. 19. What is good about living in a small town? A. It's safer. B. It's healthier. C. It's more convenient. 20. What kind of life does the speaker seem to like most? A. Busy. B. Colourful. C. Quiet. 第二部分英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A.B、C、D 四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A. however B. whatever C. whichever D. whenever 答案是 B。 21. In some countries, people eat with chopsticks, while in , knives and forks. A. another B. others C. both D. all 22. Our club is open to everyone ____ age, sex or educational background. A. due to B. except for C. along with D. regardless of 23.—Haven't seen you for ages! Where have you been? —I went to Ningxia and there for one year, teaching as a volunteer. A. stayed B. stay C. had stayed D. am staying 24. With online shopping increasingly popular, the Internet is seen as a(n) way of reaching target customers. A. temporary B. complex C. accurate D. efficient 25. It is widely acknowledged that students should be in terms of overall quality. A. supported B. matched C. evaluated D. controlled 26. —Could you tell me the____ of making such tasty cakes? — Well, I just follow the directons in the cookbook. A. feature B. plan C. cost D. trick 27. the past year as an exchange student in Hong Kong, Linda appears more mature than those of her age. A. Spending B. Spent C. Having spent D. To spend 28. The climate here is quite pleasant, the temperature rarely, , reaching 300C in summer. A. if not B. if ever C. if any D. if so 29. It was the culture, rather than the language, ____made it hard for him to adapt to the new environment abroad A. where B. why C. that D. what 30. For those with family members far away, the personal computer and the phone are important in staying________. A. connected B. connecting C. to connect D. to be connected 31. Students should involve themselves in community activities they can gain experience for growth. A. who B. when C. which D. where 32. no modern telecommunications, we would have to wait for weeks to get news from around

the world. A. Were there B. Had there been C .If there are D. If there have been 33. As a grassroots singer, she reads everything she can concerning music, and takes every opportunity to improve herself. A. catch sight of B. get hold of C. take charge of D. make mention of 34. Pick yourself up. Courage is doing you're afraid to do. A. that B. what C. how D. whether 35. —I can't remember those grammar rules! —__________. Practice more. A. You're not alone B. It's hard to say C. I'm afraid not D. It's up to you 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

From my second grade on, there was one event I feared every year: the piano recital(独奏 演唱会 ). A recital ___36__I had to practice a boring piece of music and perform before strangers. Each year I ___37__ask my father if I could skip the recital “just this once”. And each year he would shake his head, muttering(嘀咕) ____38_____about build self-confidence and working toward a ____39____. So it was with really great___40___that I stood in church one recent Sunday, video camera in hand, and ___41___my 68-year-old father sweating in his shirt ___42___rising to play the piano in his very first recital. My father had longed to play music since childhood, but his family was poor and couldn’t _____43____lessons. He could have gone on regretting it, ___44____too many of us do. But though he was rooted in his past, he wasn’t ___45_____there. When he retired three years ago, he ___46__ his church music director to take him as a student. For a moment after my father sat down at the keyboard, he ___47___stared down at his fingers. Has he forgotten the ____48__? I worried, remembering those split seconds___49___ago when my mind would go blank and my fingers would ___50____. But then came the beautiful melody(旋 律),from the ___51__fingers that once baited(装饵于) my fishing lines. And I___52___he had been doing what music teachers always stress:___53_____the music and pretend the others aren’t there. “I’m ____54____of him for starting something new at his age,” I said to my son Jeff. “Yeah, and doing it so___55____,” Jeff added. With his first recital, my father taught me more about courage and determination than all the words he used those 30-plus years ago. 36. A. reflected B. explained C. meant D. proved 37. A. would B. could C. might D. should 38. A. nothing B. everything C. anything D. something 39. A. goal B. stage C. journey D. chance 40. A. trouble B. satisfaction C. strength D. disappointment 41. A. kept B. sent C. watched D. felt 42. A. through B. from C. against D. before 43. A. miss B. afford C. select D. understand 44. A. as B. once C. if D. while

45. A. educated B. protected C. stuck D. spoilt 46. A. allowed B. invited C. inspired D. persuaded 47. A. roughly B. simply C. merrily D. curiously 48. A. words B. videos C. notes D. lessons 49. A. decades B. weeks C. hours D. moments 50. A. play B. freeze C. click D. adjust 51. A. same B. warm C. different D. dirty 52. A. predicted B. realized C. imagined D. insisted 53. A. pass over B. turn up C. bring in D. concentrate on 54. A. ashamed B. aware C. tired D. proud 55. A. casually B. anxiously C. nicely D. frequently 第三部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A It was Mother’s Day morning last year and I was doing my shopping at our local supermarket with my five-year-old son, Tenyson. As we were leaving, we found that only minutes earlier an elderly woman had fallen over at the entrance and had hit her head on the concrete. Her husband was with her, but there was blood everywhere and the woman was embarrassed and clearly in shock. Walking towards the scene, Tenyson became very upset about what had happened to the couple. He said to me, “Mum, it’s not much fun falling over in front of everyone.” At the front of the supermarket a charity(慈善) group had set up a stand selling cooked sausages and flowers to raise funds. Tenyson suggested that we should buy the lady a flower. “It will make her feel better,” he said. I was amazed that he’d come up with such a sweet idea. So we went over to the flower seller and asked her if we could buy a flower for the lady to cheer her up. “Just take it,” she replied. “I can’t take your money for such a wonderful gesture.” By now paramedics(救援人员)had arrived, and were attending the injured woman. As we walked up to her, my son became intimidated by all the blood and medical equipment. He said he was just too scared to go up to her. Instead I gave the flower to the woman’s husband and told him, “ My son was very upset for your wife and wanted to give her this flower to make her feel better.” At that, the old man started crying and said, “Thank you so much, you have a wonderful son. Happy Mother’s Day to you.” The man then bent down and gave his wife the flower, telling her who it was from. Though badly hurt and shaken, the old lady looked up at Tenyson with love in her eyes and gave him a little smile. 56. What dose the author intend to tell us? A. One can never be too careful. B. Actions speak louder than words. C. Love begins with a little smile. D. A small act of kindness brings a great joy. 57. Which of the following is TRUE according to the passage? A. The elderly woman was knocked down by Tenyson. B. Tenyson’s idea of buying a flower gained his father’s support. C. Tenyson’s care for the elderly woman puzzled the flower seller. D. The elderly woman was moved to tears by Tenyson’s gesture. 58. The underlined word “intimidated” in the fourth paragraph probably means “___________”. A. astonished B. struck C. frightened D. excited 59. What would be the best title for the passage?

A. B. C. D. B

Flower Power Mother’s Day An Accidental Injury An Embarrassing Moment

Walt Disney is credited for creating such wonderful things as Donald Duck and Mickey Mouse. However, he cannot take the credit for creating other well-loved characters, such as Cinderella and Snow White. They are almost automatically associated with Disney because Disney turned old fables(寓言) into cartoon movies. The original Cinderella varies very much from the Disney version we know today. It started off with the girl mourning her mother’s death and going to her tomb three times a day. In addition, there were only birds that helped Cinderella; there was no such thing as a fairy godmother or helpful mice, nor was there mention of a horse and carriage. The stepsisters were cruel: they always threw Cinderella’s food into the ashes of the fire and made her sleep on the ashes on the floor, hence(因此)her name. In the original story, the king’s ball actually lasted for three days. With the help of the birds, the girl, beautifully dressed, danced with the prince on all three nights and the prince fell in love with her. However, she broke away from him to rush back home each night. On the last night, the prince placed soothing sticky on the stairs; as Cinderella made her escape, a shoe got stuck on it. Here now is where the story becomes unpleasant: when the prince went to the house looking for the girl whose foot fit the shoe, the wicked( 邪恶的) stepmother told one of her two daughters to cut off her big toe to fit into the shoe. The daughter did as told. So the prince took her away to be his bride. But when they passed the tomb of Cinderella’s mother, the birds called out to the prince, “Turn and peep, there’s blood in the shoe; the shoe is too small, the true bride waits for you.” Realizing he had been tricked, the prince returned the daughter to her mother. The other then had to cut off part of her heel in order to fit into the shoe, with the same result. Only Cinderella’s foot fit perfectly and so the prince chose to marry her. The story ends with the wedding day: as Cinderella’s two stepsisters followed her, pretending to be devoted to her so that they could enjoy the king’s riches, two birds flew by and plucked(啄) out their eyes. Because of their wickedness and falsehood, they had to spend the rest of their days blind. The original Cinderella is so different from the Disney version. Thank goodness Disney made such changes; it indeed was a wise move. 60. What dose the underlined word “They” in the first paragraph refer to? A. Such wonderful things. B. Other well-loved characters. C. Old fables. D. Cartoon movies. 61. How did Cinderella get her name? A. The Birds came up with it. B. It was given by Disney. C. It came from the word “ash”. D. She got it from her mother. 62. Which of the following is TRUE according to the original story? A. Helpful mice got Cinderella a beautiful dress. B. The ball was held to celebrate the prince’s wedding. C. Cinderella left her shoe on the stairs on purpose. D. The birds told the prince that he had been cheated.

63. The moral of the original story is that ____________. A. a wicked person cannot escape punishment. B. a devoted person certainly deserves respect. C. a well-behaved child earns a great reward. D. a dishonest child cannot get mother love. 64. What does the author think of the Disney version? A. Excellent. B. Ordinary C. Dull. D. Ridiculous. C

BLOOD DRIVE & MARROW(骨髓)REGISTRATION “These patients deserve a chance at a normal, happy future and they rely on the kindness of the strangers to make that happen. — Daisy, Isabelle’s Mother Isabelle is the daughter of Daisy and Saman Mirzaei. In January 2008 Isabelle was diagnosed (诊断)with a genetic blood disorder,beta thalassemia. Isabelle’s body is unable to produce healthy red blood cells. As a result, Isabelle has been receiving blood transfusions ( 输血 ) every 4-6weeks since she was 11 months old. A lifetime of regular transfusions can lead to serious medical problems. Her only chance at a normal, healthy life is to have a marrow transplant. Isabelle is an only child, so doctors have started a search for an unrelated marrow donor through The Match Registry. The Mirzaei family asks that you consider helping patients like Isabelle by registering to be a marrow donor and give the gift of life, the gift of blood. Held at Wiley Hall Wednesday, March 26, 2014 Behind Heathman Dormitory/Butterfield Rd. 12:00 PM - 6 :00 PM Don’t forget to bring your driver’s license or another form of identification when you donate. Visit www.ribc.org to make an appointment, Sponsor Code 3390. FREE Kingston Pizza ! ! ! Marrow Donors: BE THE MATCH bethematch.org

·be 18 to 44 years old ·in good health ·give a swab(化验标本)of your cheek cells for marrow typing ·FREE—sponsored(赞助)by Michael’s Fund WWW. ribc. org 800-283-8385 The Rhode Island Blood Center distributes blood products to hospitals in Rhode Island and Southern New England. 65. We can learn from the passage that__________. A. the blood drive is organized by Isabelle's mother B. Isabelle receives blood transfusions regularly C. Isabelle has been ill for 11 months

D. doctors will sponsor Isabelle's family 66. To be a marrow donor, you must_____________. A. be a relative of the patient B. carry a driver's license C. be at least 18 years old D. apply to Michael's Fund 67. Those who want to help patients like Isabelle can ___________. A. come to Wiley Hall every Wednesday B. visit www. ribc. org for an appointment C. contact their parents at 800-283-8385 D. call at hospitals in Rhode Island D Perhaps you think you could easily add to your happiness with more money. Strange as it may seem, if you're unsatisfied, the issue is not a lack of means to meet your desires but a lack of desires—not that you cannot satisfy your tastes but that you don't have enough tastes. Real riches consist of well-developed and hearty capacities (能力) to enjoy life. Most people are already swamped(淹没) with things. They eat, wear, go and talk too much. They live in too big a house with too many rooms, yet their house of life is a hut. Your house of life ought to be a mansion (豪宅) , a royal palace. Every new taste, every additional interest, every fresh enthusiasm adds a room. Here are several rooms your house of life should have. Art should be a desire for you to develop simply because the world is full of beautiful things. If you only understood how to enjoy them and feed your spirit on them, they would make you as happy as to find plenty of ham and eggs when you're hungry. Literature, classic literature, is a beautiful, richly furnished room where you might find many an hour of rest and refreshment. To gain that love would go toward making you a rich person, for a rich person is not someone who has a library but who likes a library. Music like Mozart's and Bach's shouldn't be absent. Real riches are of the spirit. And when you've brought that spirit up to where classical music feeds it and makes you a little drunk, you have increased your thrills and bettered them. And life is a matter of thrills. Sports, without which you remain poor, mean a lot in life. No matter who you are, you would be more human, and your house of life would be better supported against the had days, if you could, and did, play a bit. Whatever rooms you might add to your house of life, the secret of enjoying life is to keep adding. 68. The author intends to tell us that____________. A. true happiness lies in achieving wealth by fair means B. big houses are people's most valued possessions C. big houses can in a sense bring richness of life D. true happiness comes from spiritual riches 69. The underlined sentence in the second paragraph probably implies that__________. A. however materially rich, they never seem to be satisfied B. however materially rich, they remain spiritually poor C. though their house is big, they prefer a simple life D. though their house is big, it seems to be a cage 70. It can be learned from the passage that __________. A. more money brings more happiness B. art is needed to make your house beautiful C. literature can enrich your spiritual life D. sports contribute mainly to your physical fitness 71. What would be the best title for the passage? A. House of Life B. Secret of Wealth C. Rest and Refreshment D. Interest and Enthusiasm

E As has been all too apparent in recent days at Balcombe, few issues cause greater concern than energy policy. Many village communities feel their countryside is being ruined by the power-producing machines of wind farms; yet they never take "direct action", even though the planning laws put them at a severe disadvantage. And the generous subsidies (财政补贴) , which encourage the expansion of wind power, are not favorable to the village communities and set landowners in conflict with other residents (居民) . Those who disagree with the rapid expansion of wind farms state that the damage they cause is out of proportion(比例) to the benefits they bring, because their energy output cannot match that of the carbon-based power stations they are supposed to replace. Supporters insist that wind must be part of a mix of renewables, nuclear and carbon, and that the country is committed to meeting EU ( European Union) targets for non-carbon energy generation. Against this background, the fact that there is an argument within the Government over whether to publish an official report on wind farms' impact on the countryside becomes even more extraordinary. The two parties in the coalition (联合) government are in disagreement over what it should say. We have some advice for the two parties: publish the report, and let the country be the judge. Even if it contains evidence that wind farms are harmful, it will hardly be a pleasant surprise to people who do not like them. Equally, supporters must argue their case by acknowledging the concerns and explaining why they are either misplaced or worthy of much attention. The suggestion that further negotiations are to take place to produce an "acceptable" report suggests that the politics of coalition government are doing the country harm in a certain way. Given the sensitivities involved, all the information should be available so that people can reach their own conclusions, rather than being left with the suspicion(猜疑)that facts are being replaced by political beliefs. 72. We can learn from the first paragraph that__________. A. energy policy catches much attention of the public B. the residents are in favor of the expansion of wind farms C. many village communities are satisfied with the subsidies D. the planning laws offer great benefits to the residents 73. Supporters think that the expansion of wind power____. A. is more rapid than that of carbon-based power B. guarantees an increase in energy output C. is expected to be much better than that of nuclear power D. agrees with EU targets for non-carbon energy generation 74. It can be inferred from the passage that____. A. an official report will settle the energy problem B. the two parties are divided over the issue of wind farms C. the two parties have agreed on a further negotiation D. political beliefs concerning energy issue go against facts 75. Which of the following reflects the author's opinion? A. Increase political impact on energy policy. B. Release a statement of supporters on wind farms. C. Let the nation judge the facts about wind power. D. Leave the two parties to reach their own conclusions. 第Ⅱ卷(非选择题共 35 分) 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节短文填词(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示,2)首字母提示,3)语境提示,在每个空格内填人 一个适当的英语单词,所填单词要求意义准确,拼写正确,并将该词完整地写在答题卡中相应的横线 上。

Many of us were raised with the saying "Waste not, want not.” None of us, (76) _h , can completely avoid waste in our lives. Any kind of waste is thoughtless. Whether we waste our potential talents, our own time, our limited natural(77) (资源),our money, or other people's time, each of us can become more aware and careful. The smallest good habits can make a big (78) _d . It's a good feeling to know in our hearts we are doing our(79)h in a world that is in serious trouble. By focusing on( 80) (节省)oil, water, paper, food, and clothing, we are playing a part (81) cutting down on waste. We must keep reminding (82) (白己)that it is easier to get into something (83) it is to get out of it. Actually, severe damage( 84)d ____to our land is fairly recent in the history of our evolution. It's time for us to( 85)____no to waste so that our grandchildren’s children will be able to develop well. We can't solve all the problems of waste, but we can encourage mindfulness. Waste not! 第二节 书面表达(满分 25 分) 如何理解“成功” ,不同的人有不同的看法。请认真阅读下面的引语( quotation),按要求用英语 写一篇短文。 “Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm." - Sir Winston, Churchill 内容要求: 1.你对该引语的理解: 2.你的相关经历: 3.恰当的结尾。 注意: 1.短文开头已给出,不计人总词数: 2.文中不能出现考生的具体信息: 3.词数:120 左右。 This quotation from Winston Churchill tells us that__________________________

答案: 第-部分 1.A 2.B 3.C 4.B 5.A 6. B 7.C 8.A 9. C 10.A 11. A 12. C 13. B 14. C 15. A 16. C 17. B 18. C 19. A 20. B 21. B 22. D 23. A 24. D 25. C 26. D 27. C 28. B 29. C 30. A 31. D 32. A 33. B 34. B 35. A 36. C 37. A 38. D 39. A 40. B 41. C 42. D 43. B 44. A 45. C 46. D 47. B 48. C 49. A 50. B 51. A 52. B 53. D 54. D 55. C 第-部分 56. D 57. B 58. C 59. A 60. B 61. C 62. D 63. A 64. A 65. B 66. C 67. B 68. D 69. B 70. C 71. A 72. A 73. D 74. B 75. C 第-节 76. however 77. resources 78. difference 79. hest 80. saving 81. in 82. ourselves 83. than 84. done 85. say 第二节 This quotation from Winston Churchill tells us that we shouldn't get discouraged right after failures. Rather, we should keep trying with enthusiasm. Success consists in the ability to continue efforts through failures. At the age of twelve, I got a nice bike as a birthday gift. So excited was I that I couldn't wait to try my hand at riding it. However, it was harder than expected. The bike seemed too heavy and difficult to control. Worse still, I took many falls off the bike. I was about to give up when my father came and encouraged me to keep going. With more practice, I did better and better. Looking back, I feel I wouldn't be able to ride a bike had I lost heart. Actually, we can't succeed in everything we try. What's important is that we should stick at it.


2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含答案) - 2014

2014年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷)英语答案....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷)英语答案解析(正式版) - 2014 年福建高考英语解析 29. C 这里含有一个强调句,所以 用 that,所以选 C。 30. A ...

2014年普通高等学校招生全国统一考试 英语 (福建卷) 精....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试 英语 (福建卷) 精校版含答案_高考_高中教育_教育专区。2014年普通高等学校招生全国统一考试 英语 (福建卷) 精校版含答案 ...

2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷).doc

2014 年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷)第Ⅰ卷(选择题 共 1

普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷)(精校版....doc

普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷)(精校版含答案) - 2011 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷)英语 本试卷分第Ⅰ 卷(选择题)和第 Ⅱ卷(非选择...

...2014年普通高等学校招生全国统一考试英语(福建卷).doc

2014年福建英语高考试卷word版附答案2014年普通高等学校招生全国统一考试英语(福建卷)_高考_高中教育_教育专区。2014年福建英语高考试卷word版附答案 2014年普通高等...

2015年普通高等学校招生统一考试 英语试题(福建卷)word....doc

2015年普通高等学校招生统一考试 英语试题(福建卷)word版含答案_英语_高中教育_教育专区。2015福建英语试卷含答案(word打印版) 2015 年普通高等学校招生全国统一考试...

2014年普通高等学校招生全国统一考试(新课标Ⅱ卷)英语....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试(新课标Ⅱ卷)英语试题(答案和解析)_英语考试_外语学习_教育专区。三文斋工作室英语组(整理) 2014 年普通高等学校招生全国...

2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案解....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷答案解析(新课标一) - 201

普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,解析版).doc

2010 年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,解析版)【名师简评】

2015年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,....doc

2015年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含解析) - 2015 年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含解析); 本试卷分为四个部分,共 12 页。...

2014年普通高等学校招生全国统一考试全国1卷英语试题与....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试全国1卷英语试题与参考答案 - 2014 年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷) 英语试题 一. 听力 第一节: (共 5 小题,每小...

2010年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,....doc

2010 年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含答案) I 听力(共

2011年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷)(....doc

2011年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷)(精校版含答案)_英语_

2014年普通高等学校招生全国统一考试语文试题(福建卷,....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试语文试题(福建卷,含答案) - 2014 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 语一、古代诗文阅读(27 分) (一)默写常见的名句...

2013年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,....doc

2013年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含答案)_英语_高中教育_教育专区。2013 年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(福建卷,含答案) 2013 福建高考...

2004年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案(福....doc

2004年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷答案(福建卷)_英语考试_外语学习_教育专区。2004 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 英语 第一卷(选择题 共 ...

2014年普通高等学校招生全国统一考试数学理试题(福建卷....doc

2014年普通高等学校招生全国统一考试数学理试题(福建卷,答案) - 2014

2004年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案(福....doc

2004年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷答案(福建卷) 2004英语高考真题2004英语高考真题隐藏>> 迅腾教育 2004 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 英语 ...

2005年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷)英语试题....doc

2005 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷)英语试题答案详解 第 I 卷(选择题第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容...