kl800.com省心范文网

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(二) Word版含答案]


绝密★启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.Jack went to college last year, _______ to return home until he achieves his goal. A. determined not B. determining not C. not determined D. not determining 2._______ about wild plants that they decided to make a trip to Madagascar for further research. A. So curious the couple were B. Such curious the couple were C. Such curious were the couple D. So curious were the couple 3._______, his idea was accepted by all the people at the meeting. A. Strange as it might sound B. Strange although it might sound C. As it might sound strange D. As strange it might sound 4.A driver should _____on the road when driving. A. fix B. concentrate C. devote D. pay attention 5.On the top of the mountain , the rare air ________me a little bit. A. choked B. tired C. stopped D. blocked 6.-----Who would you rather _____the Olmplic Maths Competition? ------Jack., I think, is the best choice. A.have attended B. attenidng C have attend D. have to attend 7.The president _____________his intention to retire before the next election. A. informed B. told C. announced D. promised 8.It is reported that many new houses _______ at present in disaster area. A. are being built B. were being built C. was being built D. is being built

9.When he finally came to life, he found himself_____on a chair, with his hands____ back. A. seating, tying B. seated, tying C. seated, tied D. seating, tied

10._______, she cleaned the room for the old . A. To her disappointment B. In her credit C. To her credit D. On the credit 11.—Jane, you’ve worked so hard that you are ________ to pass the exam. —It is very kind of you to say so, Mr. Smith. A. easy B. possible C. bound D. available

12.The number 911 is a special number, ________, I think, that will be remembered by the Americans forever. A. what B. which C. one D. it

13.In the dark street, there wasn’t a single person ________ she could turn for help. A. that B. who C. from whom D. to whom 14.________ is the distance between the two cities?

A. How far B. How long

C. What far

D. What

15.It’s said that in that area there is more land than the government knows ______. A. it what to do with C. what to do with it B. what to do it with D. to do what with it

二、完形填空(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 31-45 题所给的 A、B、C 和 D 选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该选项涂黑。 Coming home from school that dark winter day so long ago, I was filled with excitement of having the weekend off. But I was ___16___ into stillness by what I saw. Mother, seated at the far end of the sofa, was ___17___, with the second-hand green typewriter on the table. She told me that she couldn’t ___18___ fast and then she was out of work. My shock and embarrassment at finding mother in tears was a perfect proof of how ___19___ I understood the pressure on her. Sitting beside her on the sofa, I began very slowly to understand. “I guess we all have to ___20_ something,” mother said quietly. I could sense her pain and the tension of ___21___ the strong feeling that were interrupted by my arrival . Suddenly, something inside me lit up. I reached out and put my arms around her. She broke then. She put her face against my shoulder and sobbed. I held her ___22___ and didn’t try to talk. I knew I was doing what I should, what I could and that was enough. At that moment, feeling mother’s ___23__with feelings, I understood for the first time her being easy to ___24___. She was still my mother, yet she was something___25___: a person like me, capable of fear and __26___ and failure. I could feel her pain as she must have felt mine on a thousand occasions when I sought ___27___ in her arms. A week later mother took a job selling dry goods at half the salary the radio station __28___. “It’s a job I can do, though.” She said simply. But the evening practice on the green typewriter ___29__. I had a very different feeling now when I passed her door at night and heard her ___30___ away across the paper. I knew there was something more going on in there than a woman learning to type. 16. A. embarrassed B. ashamed C. discouraged D. shocked 17. A. crying B. smiling C. thinking D. whispering 18. A. understand B. type C. run D. return 19. A.deeply B. well C. little D.much 20. A. fail B. win C. forget D. obtain 21. A. holding back B. putting away C. stopping from D. staying up 22. A. tightly B. thoughtfully C. carefully D. politely 23. A.hand B. face C.knee D.back 24. A. satisfy B. break C. fall D. shout 25.A. great B. more C. good D. huge 26.A. wound B. defeat C. cut D. hurt 27.A. kindness B. memory C. comfort D. support 28.A. supplied B. paid C. offered D. contributed 29.A. continued B. stopped C. missed D. failed 30.A. screaming B. laughing C. sewing D. tapping 三、阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) A Batteries are included, but the charger’s not. The Nokia E-Cu concept phone doesn’t need to

plug in, it charges from any heat source. Designer Patrick Hyland says it can even work off the warmth of your pocket. The first time “it would take approximately seven hours to reach full charge, then after that it’s continuously charging by keeping the phone in areas between 86 degrees and 104 degrees Fahrenheit.” That’s one hot pocket.? He’s put a thermogenerator(热偶电池) inside the phone that transforms heat into electric potential energy. To better conduct the heat to that little power plant in your pocket, the E-Cu (E for energy, Cu for copper) is coated by copper backing with heat sinks like those normally used to keep electronics from overheating. Nokia doesn’t have current plans to build the phone, so for now it remains a concept. But Hyland says he’s open to anyone who wants to cooperate. For Americans this technology would certainly be convenient. It would also save a bit on energy bills and waste. “Annually, unwanted phone chargers produce 51,000 tons of waste in addition to the greenhouse gases created by the production of the electricity needed to charge them,” Hyland says. So a charger-free phone is also a green phone. Though adapting our plug in habits would help a group of people, most cell phone related energy use comes from leaving your charger plugged in all day unnecessarily. The real potential for charger-free cell phone technology is what it could enable places where plugging in isn’t an option, like rural areas in the developing world. Cell phones are spreading faster than power lines and bringing with them countless opportunities, aid and health advances. A phone like the E-Cu, if it ever comes to be, would enable all manner of expanded aid and development by phone projects. Let’s hope Patrick finds a partner. 31. What do we know about the E-cu phone? A. It doesn’t have a battery or a charger. B. It is properly marketed and sells well. ks5u C. It’s continuously charging from any area. D. It has a highly conductive copper cover. 32. What’s the function of the underlined part “heat sinks” in Paragraph 2? A. To give off heat. B. To measure heat. C. To turn up heat. D. To supply heat. 33. A charger-free phone is friendly to the environment becasue . A. it is just a concept B. it is self-chargeable C. it brings convenience D. it is no waste of money 34. From the last two paragraphs we can know that . A. Patrick is not ready to cooperate with others B. power lines spread every corner of the world C. phone projects may help solve the energy crisis D. phones like the E-Cu have huge potential benefits 35. What is the best title of the text? A. Designer Patrick Hyland B. Nokia Concept Phone on Sale C. Charging Your Phone from Pockets D. Benefiting from Phone Technology B 18.Baby girls make their way directly for dolls as soon as they can crawl,while boys will head for cars, a study has shown. The findings, the first to show differences in very young babies, suggest there is a biological basis to their preferences. Psychologists Dr Brenda Todd from City University London carried out an experiment

involving 90 babies aged 9 months to 36 months.The babies were allowed to choose from seven toys. Some were typically boys' toys ---- a car, a digger, a ball and a blue teddy. The rest were girls' toys: a pink teddy, a doll and a cooking set. They were placed a meter away from the toys; and could pick whichever toy they liked their choice and the amount of time they spent playing with each toy were recorded. Of the youngest children(9 to 14 months) , girls spent significantly longer playing with the doll than boys, and boys spent much more time with the car and ball than the girls did. Among the two and three-year-olds,girls spent 50 percent of the time playing with the doll while only two boys briefly touched it.The boys spent almost 90 percent of their time playing with cars,which the girls barely touched.There was no link between the parents’ view on which toys were more appropriate for boys or girls,and the children's choice. Dr Brenda Todd said,"Children of this age are already exposed to much socialization.Boys may be given‘toys that go’while girls get toys they can care for,which may help shape their preference .But these findings agree with the former idea that children show natural interests in particular kinds of toys.There could be a biological basis for their choices.Males through evolution have been adapted to prefer: moving objects,probably through hunting instincts(本能) ,while girls prefer warmer colors such as pink,the colour of a newborn baby." 36.Baby boys and girls have different toy preferences probably because____ A.baby boys are much more active B.baby girls like bright colours more C.their parents treat them differently D.there is a natural difference between them 37.Both baby boys and baby girls like to play with____ according to the study. A.a ball B.a teddy C.a car D.a doll . 38.What can we infer from Paragraph 3? A.Nine-month-old baby boys don't play with dolls at all. B.Two-year-old baby girls sometimes play with cars and balls. C.The older the babies are,the more obvious their preference is. D.Parents should teach their babies to share each other's toys. 39.What did Dr.Brenda Todd conclude from the results of the study? A.Adults purposely influence their babies' preference. B.Babies' preference isn't affected by social surroundings. C.Baby boys preferring to moving toys will be good at hunting. D.Baby girls preferring warmer colors will be warm-hearted. 40.We may read this article in a______section of a newspaper. A.science B.health C.education D.entertainment. C America is a mobile society. Friendships between Americans can be close and real, yet disappear soon if situations change. Neither side feels hurt by this. Both may exchange Christmas greetings for a year or two, perhaps a few letters for a while---then no more. If the same two people meet again by chance, even years later, they pick up the friendship. This can be quite difficult for us Chinese to understand, because friendships between us flower more slowly but then may become lifelong feelings, extending sometimes deeply into both families. Americans are ready to receive us foreigners at their homes, share their holidays, and their home life. They will enjoy welcoming us and be pleased if we accept their hospitality easily.

Another difficult point for us Chinese to understand Americans is that although they include us warmly in their personal everyday lives, they don’t show their politeness to us if it requires a great deal of time. This is usually the opposite of the practice in our country where we may be generous with our time. Sometimes, we, as hosts, will appear at airports even in the middle of the night to meet a friend. We may take days off to act as guides to our foreign friends. The Americans, however, express their welcome usually at homes, but truly can not manage the time to do a great deal with a visitor outside their daily routine. They will probably expect us to get ourselves from the airport to our own hotel by bus. And they expect that we will phone them from there. Once we arrive at their homes, the welcome will be full, warm and real. We will find ourselves treated hospitably. For the Americans, it is often considered more friendly to invite a friend to their homes than to go to restaurants, except for purely business matters. So accept their hospitality at home! 41. The writer of this passage must be ________. A. an American B. a Chinese C. a professor D. a student

42. Which of the following statements is true according to the passage? A. Friendships between Americans usually extend deeply into their families. B. Friendships between Americans usually last for all their lives. C. Americans always show their warmth even if they are very busy. D. Americans will continue their friendships again even after a long break. 43. From the last two paragraphs we can learn that when we arrive in America to visit an American friend, we will probably be _________. A. warmly welcomed at the airport C. treated hospitably at his home B. offered a ride to his home D. treated to dinner in a restaurant

44. The underlined words “generous with our time” in paragraph 3 probably mean____. A. strict with time C. careful with time B. serious with time D. willing to spend time

45. A suitable title for this passage would probably be ________. A. Friendships between Chinese B. Friendships between Americans C. Americans’ hospitality

D. Americans’ and Chinese’s views of friendship D Futurologists(未来学家) predict that life will probably be very different in 2050. TV channels will have disappeared. Instead, people will choose a program from a “menu” and a computer will send the programme directly to the television. Today, we can use the World Wide Web to read newspaper stories and see pictures on a computer thousands of kilometers away. By 2050, music, films, programs, newspapers, and books will come to us by computer. Cars will run on new, clean fuels and they will go very fast. Cars will have computers to control the speed and there won’t be any accidents. Today, many cars have computers that tell drivers exactly where they are. By 2050, the computer will control the car and drive it to your destination. Space planes will take people halfway around the world in 2 hours. Today, the United States Space Shuttle can go into space and land on Earth again. By 2050, space planes will fly all over the world and people will fly from Los Angeles to Tokyo in just two hours. Robots will have replaced people in factories. Many factories already use robots. Big companies prefer robots---they don’t ask for pay rises or go on strikes, and they work 24 hours a day. By 2050, we will see robots everywhere---in factories, schools, offices, hospitals, shops and homes. Medical technology will have conquered many diseases. Today, there are electronic devices that connect directly to the brain to help people hear. By 2050, we will be able to help blind and deaf people to see and hear again. Scientists will have discovered how to control genes. Scientists have already produced clones of animals. By 2050, scientists will be able to produce clones of people, and decide how they look, how they behave and how much intelligence they have. Scientists will be able to do these things, but should they? 46. Which of the following can NOT be realized today? A. Reading newspapers on a compute. B. Making a space shuttle go into space and land on Earth again. C. Creating cloned animals. D. Choosing TV program freely from a “menu”. 47. According to the text, some big companies prefer robots to human workers because human

workers

. B. often ask for more pay D. are often late for work

A. can work 24 hours a day C. are not clever enough

48. From the 6th paragraph we can infer that _________ . A. there will be no blind and deaf people by 2050 B. few diseases can attack people. C. electronic devices will be connected directly to the brain to help people hear. D. medical technology will be more effective by 2050. 49. The underlined word “conquer” in the 5th paragraph means A. take up B. overcome C. absorb D. acquire .

50. What’s the author’s attitude towards the cloning technology? A. The author does not agree on the use of cloning technology. B. The author thinks human cloning is impossible. C. The author does not really support the idea of human cloning. D. The author is quite excited about human cloning 四、信息匹配请阅读下列应用文和相关信息,并按照要求匹配信息。 以下是学习英浯的方法: A. Practice speaking as often as you can -- even speaking to yourself is good practice. Try recording yourself whenever you can. B. It helps if you can learn with someone else. If you can persuade a friend or family member to study with you, it will make you keep working. Agree times to meet and set goals for the week. And test each other regularly. C. Practice improvising (即兴的) ways of getting your meaning across, even if you don't know the exact words or phrases. Think of things you might want to say whenever you have time. An example is the use of tenses. Use facial expressions, hand movements, anything to get your meaning across. D. Guesswork is important in learning a new language. When listening to recorded material, you aren’t expected to understand everything the first round. If you play the same piece several times, you will most probably understand something new each time. Learn to make maximum (最 大限度) use of all the clues (提示) you can pick up.

E. A wide vocabulary is the key to successful language learning, but don’t try to learn too much vocabulary at once. F. If you are the person on the bus, street or restaurant asking how you can improve your English, you are on the right track. The only way to improve your speaking is by speaking. Don't worry about a bad accent or forgetting words or not being understood. 以下是学习者在学习英语中所碰到的闲难。请匹配这些困难与他们所对应的学习方法。 51. Jack Anderson’s vocabulary is very small. He is very anxious to improve his English. Therefore, he wants to enlarge his vocabulary in a short time and tries his best to memorize new words as many as possible at a time. 52. Margret Lillian’s pronunciation is poor. And she doesn't know how to improve her pronunciation. She is very worried and doesn't know what to do. 53. Alice Fingelhamm has difficulty in understanding the meaning of the English text. So she looks up the new words in the dictionary in order to understand everything. However, she made little progress in English. 54. Although Peter Florian wants to communicate with people on the bus when he is on the way home, he is afraid of being laughed at because of his poor accent. 55. Lynne Nagata can’t express herself clearly in English because she sometimes forgets some key words and doesn't know the tenses exactly. 五、书面表达 【写作内容】 最近,某中学生英文报开设了“After-class Activities”的栏目,请你根据以下提示,为该 栏目写一篇英文稿件,并鼓励同学们积极参加课外活动。 1.你校开展课外活动的情况; 2.你参加过的课外活动及给你带来的益处

3.为同学选择课外活动提出建议 4.为学校开展课外活动提出建议 【写作要求】 1. 只能使用 5 个句子表达全部的内容。 2. 文章开头结尾已给出,不计入 5 个句子之内。 3. 可适当增加情节,使表达连贯。 [评分标准] 结构准确、内容完整和篇章连贯。

Nowadays, after-class activities are becoming more and more popular in high schools. ______________________________________________________________________________ _____________ 试卷答案 1.A 2.D 3.A 4.B 5.A 6.C 7.C 8.A 9.C 10.C 11.C 12.C 13.D 14.D 15.C 16-20.DABCA 21—25AADBB 26--.30DCCAD 31--35 DABDC 36--40.DBCBA 41--45.BDCDD 46--50DBABC 51--55.E A D F C 书面表达 Nowadays, after-class activities are becoming more and more popular in high schools. In our school, there are various kinds of activities, for example, arts and sports and playing football and reading stories are my favorites which do me lots of good. Besides building my body and enriching my knowledge, they also free me from the heavy work of study. My suggestions are that students should choose the activities which interest you and suit you. To schools, they should organize more activities for students and leave students more time for activities by giving them less homework. So, please actively take part in after-class activities, which will not only make your school life colorful, but also improve your learning.

ks5u


【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(二) Word版含....doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(二) Word版含答案] - 绝密★启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1....

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(二) Word版含答案.doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(二) Word版含答案 - 绝密★ 启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1....

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(一) Word版含答案.doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(一) Word版含答案 - 绝密★ 启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.No...

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(一) Word版含....doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(一) Word版含答案] - 绝密★启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.No...

...2014学年高一寒假作业英语(二) Word版含答案].doc

【广东省2013-2014学年高一寒假作业英语(二) Word版含答案] - 绝

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(四) Word版含....doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(四) Word版含答案 - 绝密★ 启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.I ...

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(五) Word版含答案.doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(五) Word版含答案 - 绝密★启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.I _...

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(三) Word版含....doc

【广东省2013-2014学年高二寒假作业英语(三) Word版含答案] - 绝密★启用前 高二英语寒假作业 一、单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.She...

【广东省2013-2014学年高一寒假作业英语(三) Word版含....doc

【广东省2013-2014学年高一寒假作业英语(三) Word版含答案]_高中教育_教育专区。【广东省2013-2014学年高一寒假作业英语(三) Word版含答案] ...

【广东省2013-2014学年高一寒假作业英语(五) Word版含....doc

【广东省2013-2014学年高一寒假作业英语(五) Word版含答案] - 绝

【云南省2013-2014学年高二寒假作业(8)英语 Word版含答案].doc

【云南省2013-2014学年高二寒假作业(8)英语 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【云南省2013-2014学年高二寒假作业(8)英语 Word版含答案] ...

【天津市2013-2014学年高二寒假作业(9)英语 Word版含答案].doc

【KS5U 首发】天津市 2013-2014 学年高二寒假作业(9)英语 Word 版含答案 题号 得分 一 二 三 四 五 总分 评卷人 得分 一、单项选择(共 15 小题,每小...

【云南省2013-2014学年高二寒假作业(7)英语 Word版含答案].doc

【KS5U 首发】云南省 2013-2014 学年高二寒假作业(7)英语 Word 版含答案 题号 得分 一 二 三 四 五 六 总分 评卷人 得分 一、单项填空(共 15 小题:每...

【陕西省2013-2014学年高二寒假作业 英语6Word版含答案.doc

【陕西省2013-2014学年高二寒假作业 英语6Word版含答案 - 高二英语寒假作业 (六) 2014.1 时间:120 分钟 总分 150 分第Ⅰ卷 第一部分 英语知识运用(共四节,...

【云南省2013-2014学年高二寒假作业(2)英语 Word版含答案].doc

【KS5U 首发】云南省 2013-2014 学年高二寒假作业(2)英语 Word 版含答案 题号 得分 一 二 三 四 五 六 总分 评卷人 得分 一、单项填空(共 15 小题:每...

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(6)英语 Word版含答案.doc

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(6)英语 Word版含答案_高中教育_教育专区。【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(6)英语 Word版含答案 ...

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(9)英语 Word版含答案].doc

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(9)英语 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(9)英语 Word版含答案] ...

【陕西省2013-2014学年高二寒假作业 英语1Word版含答案].doc

【陕西省2013-2014学年高二寒假作业 英语1Word版含答案] - 高二英语寒假作业 (一) 2014.1 时间:120 分钟 总分 150 分第Ⅰ卷 第一部分 英语知识运用(共四节...

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(7)英语 Word版含答案].doc

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(7)英语 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(7)英语 Word版含答案] ...

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(5)英语 Word版含答....doc

【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(5)英语 Word版含答案_高中教育_教育专区。【贵州省2013-2014学年高二寒假作业(5)英语 Word版含答案 ...