kl800.com省心范文网

高考英语阅读七选五题型专项练习

专项练习一 For over one hundred and fifty years, Americans of all social classes have worn blue jeans.1 Whether they are worn for work or for fashion today. Strauss' invention continues to be popular not only among Americans but also among people around the world. Levi Strauss was born in Germany in 1829. 2 He grew up in Kentucky before moving to New York in 1847.Before becoming an American citizen and moving to the West in 1853, Strauss worked in his brother's dry goods business.This gave him a chance to produce his famous invention.After the gold rush of 1849, Strauss decided to move to the West to seek his fortunes. Strauss did not want to be a person who searched an area for minerals.Instead, he knew he could make a good living by selling supplies to the miners.At first, he planned to sell sewing supplies and cloth. 3 When he heard miners complaining that their clothes were easily broken or they usually tore their pockets during mining, he decided to use a special fabric to make pants for the miners.These pants proved so popular that he quickly ran out of materials to make more. In 1873, Strauss received a letter from a Jewish tailor named Jacob Davis who had invented a process of connecting pockets with copper rivets(铆钉).This made the pants last a long time.Because Davis did not have the money to patent his idea, he offered to share it with Strauss if Strauss would agree to pay for the patent. 4 . By the time Strauss died in 1902, he had made a great contribution to American fashion. 5 The business has been growing ever since and Levi Strauss' company is now one of the largest clothing companies in the world. A.As a young boy, he moved with his family to the United States. B.Nobody knew what kind of material was suitable. C.He did and Levi jeans have been made with metal rivets ever since. D.However, he did not get much business for those products. E.He also made a great contribution to America's clothing industry. F.Since they were invented by Levi Strauss, they have become a symbol of American consumer culture. G.As the business grew, Strauss got much money from it. 专项练习二 Recently some American scientists have given a useful piece of advice to people in industrialized nations. They say people should eat more of the same kind of food eaten by humans living more than 10,000 years ago. 1 The scientists say that the human life has changed greatly.Our bodies have not been able to deal with these changes in lifestyle and this had led to new kinds of sicknesses. 2 So they are called "diseases of civilization".Many cancers and diseases of the blood system are examples of such diseases. Scientists noted that people in both the Old Stone Age and the New Stone Age enjoyed very little alcohol or tobacco, probably none. 3 However, a change in food is one of the main differences between life in ancient times and that of today. Stone Age people hunted wild animals for their meat, which had much less fat than domestic ones.They ate a lot of fresh wild vegetables and fruits.They did not have milk or any other dairy products, and they made very little use of grains. 4 We eat six times more salt than our ancestors.We eat more sugar.We eat twice as much fat but only one third as much protein and much less vitamin C. 5 But scientists say that we would be much healthier if we eat much the same way the ancient people did, cutting the amount of fatty, salty and sweet food. A.Stone Age people lived a simple life. B.But today, we enjoy eating a lot of these. C.In that case, they would live much healthier. D.Ancient people also got lots of physical exercise. E.These new sicknesses were not known in ancient times. F.People today probably don't want to live like our ancestors. G.Modern people used to suffer from "diseases of civilization".
第 1 页 共 3 页

专项练习三 For the rest of March, a disease will sweep across the US. It will keep kids home from school. 1 Employees will suddenly lose their ability to concentrate. The disease, known as “March Madness”, refers to the yearly 65 – team US men’s college basketball tournament ( 锦 标 赛 ). 2 Teams compete against each other in a single – elimination (单局淘汰) tournament that eventually crowns a national champion. Nearly 20 million Americans will find themselves prisoners of basketball festival madness. The fun comes partly from guessing the winners for every game. Friends compete against friends. 3 Colleagues against bosses. Big – name schools are usually favored to advance into the tournament. But each year there are dark horses from little – known universities. This adds to the madness. Watching a team from a school with 3,000 students beat a team from a school with 30,000, for many Americans, is an exciting experience. Two years ago, the little – known George Mason University was one of the final four teams. 4 College basketball players are not paid, so the game is more about making a name for their university and themselves. 5 About $ 4 billion will be spent gambling (赌) on the event. According to Media Life magazine, the event will bring in $ 500 million in advertising income this year, topping the post – season income of every US professional league, including that of the NBA. A. Husbands against wives B. The players will go all out for the games. C. But that doesn’t mean money isn’t involved. D. College students will ignore piles of homework. E. People are willing to spend more money on watching it. F. It begins on March 15 and lasts through the beginning of April. G. Many people had never even heard of the university before the tournament. 专项练习四 Everyone knows that the Frenchmen are romantic, the Italians are fashionable and the Germans are serious. Are these just stereotypes or is there really such a thing as national character? And if there is, can it affect how a nation succeed or fail? At least one group of people is certain that it can. A recent survey of the top 500 entrepreneurs (企业家) in the UK found that 70% felt that their efforts were not appreciated by the British public. Britain is hostile (敌意的) to success, they said. It has a culture of jealousy(嫉妒). 1 Jealousy is sometimes known as the “green – eyed monster” and the UK is its home. Scientists at Warwich University in the UK recently tested this idea. They gathered a group of people together and gave each an imaginary amount of money. 2 Those given a little were given the chance to destroy the large amount of money given to others – but at the cost of losing their own. Two thirds of the people tested agreed to do this. 3 . But there is also opposite evidence. The Organization for Economic Cooperation and Development recently reported that the UK is now the world’s fourth largest economy. That is not bad for people who are supposed to hate success. People in the UK also work longer hours than anyone else in Europe. So the British people are not lazy, either. “It is not really success that the British dislike,” says Carey Cooper, a professor of management at the University of Manchester Institute of Science and Technology. “It’s people using their success in a way that seems proud or unfair or which separates them from their roots.” 4 They set out to do things in their way. They work long hours. By their own efforts they become millionaires. 5 .It hardly seems worth following their example. If they were more friendly, people would like them more. And more people want to be like them. A. This seems to prove that the entrepreneurs were right to complain. B.The one who owns most money in the end is the winner. C.As a result, the survey said, entrepreneurs were “unloved, unwanted and misunderstood.” D.It is not true that British people are born jealous of others` success. E. Some were given a little, others a great deal. F. But instead of being happy they complain that nobody loves them. G. Perhaps it is the entrepreneurs who are the problem.

第 2 页 共 3 页

第 3 页 共 3 页


高考英语阅读七选五题型专项练习集锦(附答案).doc

高考英语阅读七选五题型专项练习集锦(附答案) - 高考英语阅读七选五题型专项练习集锦(附答案) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 并在...

高考英语阅读七选五题型专项练习10篇(附答案)-(1).doc

高考英语阅读七选五题型专项练习10篇(附答案)-(1) - 高考英语阅读七选五专

高考英语阅读七选五题型专项练习10篇(附答案)-(1)[1].doc

高考英语阅读七选五题型专项练习10篇(附答案)-(1)[1] - 高考英语阅读七

高考英语阅读七选五题型专项练习集锦(附答案)..doc

高考英语阅读七选五题型专项练习集锦(附答案). - 售旅尹犹彰俏撬笆 饭豁港藉猩

2019年高考英语阅读理解七选五专题训练10篇(带答案).doc

2019年高考英语阅读理解七选五专题训练10篇(带答案)_高考_高中教育_教育专区。2019年高考英语阅读理解专题训练10篇(名师精选真题实战训练+详细解题过程,值得下载练习)...

高考英语阅读:七选五题型专项练习精编(附答案).doc

高考英语阅读:七选五题型专项练习精编(附答案) - 高考英语阅读七选五题型专项练习集锦(附答案) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 并在...

高中英语阅读七选五专项练习题(14篇).doc--含答案..doc

高中英语阅读七选五专项练习题(14篇).doc--含答案._英语_高中教育_教育专区。高中英语阅读七选五专项练习题(14篇).doc--含答案. ...

高中英语阅读七选五专项练习题(14篇).doc--含答案.doc

高中英语阅读七选五专项练习题(14篇).doc--含答案_英语_高中教育_教育专区。高中英语阅读七选五专项练习题 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳...

七选五题型专项练习10篇(附答案).doc

七选五题型专项练习10篇(附答案) - 2011 年高考英语阅读七选五专项训练(

高考英语任务型阅读七选五专题训练(一).doc

高考英语任务型阅读七选五专题训练(一) - 【试卷总评】:本试卷基本上是按照《考试说明》编写的,七选五任务型阅读 理解是近几年高考推出的新题型,又称补全短文选。...

高三英语阅读七选五专题复习材料.doc

高三英语阅读七选五专题复习材料 2010 辽宁测试题 Building Your

新课标高考英语七选五7选5阅读经典习题(一).doc

新课标高考英语七选五7选5阅读经典习题(一) - 新课标高考英语七选五 7 选 5 阅读经典习题(一) (一) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项...

2016届高考英语阅读理解七选五复习备考策略和强化训练.doc

阅读理解七选五复习备考策略和强化训练 一、题型分析 实行新课改后, 高考英语阅读理解在分值不变的情况下改为两节, 其中第二节为七选五 式的阅读理解填空题,即在...

2019届高考英语七选五题型解析与练习.doc

暂无评价|0人阅读|0次下载 2019届高考英语七选五题型解析与练习_英语_高中教育_教育专区。2019届高考英语七选五题型解析与练习,包括:题型特点、考查重点、解题技巧等...

高考英语阅读七选五题型专项练习10篇(附答案)-(1)_图文.doc

高考英语阅读七选五题型专项练习10篇(附答案)-(1) - 高考英语阅读七选五专

2015年高二英语新题型七选五专项练习.doc

2015年高二英语题型七选五专项练习 - 2016 年高考题型七选五专项练习 高二适应 1、Best friend birthday gift ideas When your best fri...

高考英语专题七选五专项练习.doc

高考英语专题七选五专项练习 - 1 高考七选五专项练习 高考英语新型阅读七选五题型解题策略 该题型要求考生从整体上把握文章的逻辑结构和内容上的联系,理解句子之间、...

高考英语新题型揭秘专题1.1阅读理解七选五(考纲解读).doc

高考英语题型揭秘专题1.1阅读理解七选五(考纲解读) - 阅读理解七选五这个题型要求在一段约 300 词的短文中留出 5 个空白, 要求考生从短文 后的七个选项中(均...

...2020年高考备考:2019届《高考英语阅读七选五专题》_....ppt

2019-2020年高考备考:2019届《高考英语阅读七选五专题》 - 一、考纲

【配套K12】高考英语二轮复习 七选五阅读(类)摸底练习(3).doc

【配套K12】高考英语二轮复习 七选五阅读(类)摸底练习(3)_高考_高中教育_教育...(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 阅读下列应用文及相关信息,并按照...